Persoonlijk traject: weer in beweging komen

Loop je vast? Weet je het even niet meer?

Ben je veel aan het piekeren en zit je hoofd te vol? 

Heb je daar lichamelijke klachten van zoals nek- of rugklachten of gespannen spieren?

Geniet je niet meer? En wil je nu echt in beweging komen?

Kom je er met praten niet uit? Of ben je niet zo’n prater?

 Ik ben ervan overtuigd dat je door bewegen loskomt, je hoofd leegmaakt en weer weet hoe je verder moet. Denk maar eens aan die fijne wandeling in het bos, waarna je opeens wist hoe je dat probleem moest aanpakken. Of dat avondje dansen waardoor je hoofd even lekker leeg raakte en de wereld er heel anders uitzag.

Je lichaam geeft je de antwoorden en ik help je om te luisteren.

Je kan een sessie boeken op maandag of vrijdag om 11.15 uur, woensdag om 10.15 uur of op maandag 17.00 uur.

In 3 sessies gaan we van vraag naar antwoord. Dit antwoord zit in jouzelf.

In de eerste sessie onderzoeken we waar je tegenaan loopt. Na afloop heb je zicht op hoe je verder kunt.

In de tweede sessie gaan we kijken hoe je dit in je dagelijks leven gaat toepassen en zet je de stappen die er nodig zijn.

In de derde sessie zorgen we ervoor dat dat wat je ontdekt hebt een vaste plek krijgt in je dagelijks leven.

Ik geloof in “iets wat je vaak oefent, daar word je goed in”.  1 Sessie is te weinig om iets te bereiken. Met 3 keer, verdeeld over 6 weken, heb je de tijd om te oefenen.

De investering hiervoor is 150 euro voor 3 sessies (als je per sessie wilt voldoen, dan is de investering 60 euro per sessie).  

 

“Tijdens je sessie voelde ik mij meer in mijn lijf zitten, niet in mijn hoofd, het was prettig om dit te voelen. Zeker op het moment dat we los konden gaan op de muziek voelde ik de energie door mijn lichaam stromen,  een kippenvel moment voor mij. De verbinding maken met mezelf i.p.v. alleen in mijn hoofd zitten, een stukje bewustwording van het opnieuw voelen tussen lichaam en geest”. S.

 

“De één op één lessen zijn professioneel en gericht op herstel. Na drie lessen zit ik zoveel beter in mijn vel en heb weer zin in de toekomst”. R.