Persoonlijk traject: weer in beweging komen

Loop je vast? Zou je nu echt in beweging moeten komen zowel fysiek als mentaal?

Heb je lichamelijke klachten van zoals nek- of rugklachten of gespannen spieren?

Heb je last van stress en zou je je wat energieker willen voelen?

Ik ben ervan overtuigd dat bewegen altijd goed is. Ook met lichamelijke klachten (soms met wat aanpassingen). Dat je dan loskomt, je hoofd leegmaakt en weer weet hoe je verder moet. Denk maar eens aan die fijne wandeling in het bos, waarna je opeens wist hoe je dat probleem moest aanpakken. Of dat avondje dansen waardoor je hoofd even lekker leeg raakte en de wereld er heel anders uitzag.

Je lichaam geeft je de antwoorden en ik help je om te luisteren. Daarnaast kun je het traject gebruiken om daarna in te stromen in een groesles.

Je kan een sessie boeken op maandag, woensdag of vrijdag om 11.15 uur en duurt een uur.

  In 3 sessies gaan we van vraag naar antwoord. Dit antwoord zit in jouzelf.

In de eerste sessie onderzoeken we waar je tegenaan loopt. Na afloop heb je zicht op hoe je verder kunt ben je lekker in beweging geweest.

In de tweede sessie gaan we kijken hoe je dit in je dagelijks leven gaat toepassen en zet je de stappen die er nodig zijn. Er kan een proefles plaatsvinden in een groepsles.

In de derde sessie zorgen we ervoor dat dat wat je ontdekt hebt een vaste plek krijgt in je dagelijks leven. Of een terugkoppelmoment als je bent ingestroomd in een groepsles.

Ik geloof in “iets wat je vaak oefent, daar word je goed in”.  1 Sessie is te weinig om iets te bereiken. Met 3 keer, verdeeld over 6 weken, heb je de tijd om te oefenen.

De investering hiervoor is 200 euro voor 3 sessies (als je één losse sessie wilt, dan is de investering 75 euro).  

Daarbij krijg je bij 3 sessies een aantal video’s op maat waarmee je thuis door kunt oefenen, een gratis proefles in een groepsles en een follow up per telefoon of mail 4 weken na de laatste sessie.

 

“Tijdens je sessie voelde ik mij meer in mijn lijf zitten, niet in mijn hoofd, het was prettig om dit te voelen. Zeker op het moment dat we los konden gaan op de muziek voelde ik de energie door mijn lichaam stromen,  een kippenvel moment voor mij. De verbinding maken met mezelf i.p.v. alleen in mijn hoofd zitten, een stukje bewustwording van het opnieuw voelen tussen lichaam en geest”. S.

 

“De één op één lessen zijn professioneel en gericht op herstel. Na drie lessen zit ik zoveel beter in mijn vel en heb weer zin in de toekomst”. R.