Over mij

Heel mijn leven ben ik al in beweging. Als kind begon ik op mijn tenen, als een echte ballerina. Dit moest wel operatief worden opgelost en mede daardoor kon ik geen fulltime dansopleiding volgen.
Ik ben iemand die altijd kijkt naar wat er wél kan en welke stappen ik kan zetten. Ik ben d.m.v. een HBO opleiding tot Oefentherapeut Cesar, een docentenopleiding dans en kinderyoga, pilatesinstructeur (advanced) en de opleiding toegepaste psychologie bij het ITIP toch gekomen waar ik wilde zijn: docent en therapeut binnen het dansvakonderwijs en mijn eigen bewegingsstudio!
In mijn persoonlijke leven heb ik ook heel wat stappen moeten zetten om los te komen van bepaalde dingen uit mijn verleden en ondanks dat ik alleengaand ben, toch moeder te worden van mijn zoontje.
Voor mij staat vast dat bewegen helend werkt voor zowel lichaam als geest. In mijn lessen vind ik het belangrijk dat je je veilig voelt en dat we contact hebben.
Ik bouw mijn lessen op vanuit mijn therapeutische achtergrond en staan met aandacht bewegen en beweegplezier voorop.
Ik help je graag om bewust te sporten en te gaan genieten van het bewegen. Ook met lichamelijke of psychische klachten. Om mij heen hebben zich in de loop der jaren veel mensen verzameld die ondanks bepaalde beperkingen toch lekker komen bewegen. We onderzoeken samen wat wél kan en hoe jij op jouw manier in beweging kunt zijn.
Mijn ambitie voor de toekomst is om meer vrouwen met PTSS te ondersteunen. Ik ben er van overtuigd dat dans en bewust bewegen heel helpend kunnen zijn naast een psychotherapeutische behandeling. Juist jou nodig ik van harte uit om te komen bewegen!

Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je dan op mijn maillijst.

“Dans, met je voeten op de grond en je handen bij de zon”