Gratis proefles! 

  • Gaan de dingen soms echt aan je voorbij, omdat je hoofd te vol zit en je er niet met je aandacht bij kunt zijn? Je hoort dingen maar half en voelt ze ook maar half. En dat is niet wat je wilt.
  • Heb je last van veel spanning in je lichaam? Vooral je nek en schouderspieren zitten vaak zo pijnlijk vast dat je er hoofdpijn van krijgt.
  • Je weet diep van binnen dat je klachten zullen verminderen als je meer zou gaan bewegen. En ja, daar is misschien weinig tijd voor en je hebt vast een hoop excuses. Onder andere dat idee van een sportschool met harde muziek en zwetende mensen bepaald niet jouw ding is. Maar je moet hier wel iets mee, want je weet ook dat het niet alleen beter is voor je lijf, maar ook voor je hoofd!

Hoe zou het voor je zijn als je van die spanning en pijn in je nek en schouders af zou zijn? Je je hoofd lekker leeg kon maken en daar nog dagenlang profijt van hebt, omdat je er met je aandacht veel meer bij bent? En dat tegelijkertijd je lichaam weer in goede conditie komt en dat je daar dan niet voor naar een sportschool hoeft?

Dat is allemaal mogelijk wanneer:

Je met me komt bewegen in mijn mooie, sfeervolle en kleinschalige studio. Je kan kiezen uit verschillende lessen op verschillende tijden in groepsverband. Ik ben ervan overtuigd dat bewegen gezond is voor lichaam én geest, dus de lessen hebben een holistische invulling. Daarnaast bied ik extra’s aan om ervoor te zorgen dat het niet alleen als je in de studio bent ontspanning geeft, maar ook in je dagelijks leven de rest van de week.

 

Lesrooster:

Maandag

09.30-10.30 Dansconditie/Pilates (ook online)

18.25-19.25 Dansconditie/Pilates/Yoga (vanaf september 2021)

19.30-20.30 Dansdansconditie/Pilates (ook online)

20.35-21.35 Dansconditie/Yoga (ook online)

Woensdag

18.25-19.25 Dansconditie/Pilates (bij mooi weer buiten)

19.30-20.30 Dansconditie/Pilates (ook online)

20.35-21.35 Pilates/Yoga (ook online)

Vrijdag

09.30-10.30 Dansconditie/Pilates (ook online)

10.05-11.05 Pilates/Yoga (vanaf september 2021)

De online lessen mag je onbeperkt meedoen! Alle lessen zijn ook op video beschikbaar. zodat je het ook thuis op je eigen moment kunt doen.

 

 

 

Zondag 25 juli 10.00 uur Zomeractiviteit, Bewegen op het ritme van de seizoenen. (Deels stilte)wandeling en lichte yoga en meditatie. Het Leesten, Ugchelen. Geef je op via mail!